Azonnali elérhetőség
Pinterest
Flickr
Facebook

 eljegyzési gyűrű rendelés

Az eljegyzési gyűrűnél is több szín választható, de mi a fehér aranyat ajánljuk, mert ezek az ékszerek főként fehér kővel készülnek, ami a fehér foglalatban a leglátványosabb. A kő lehet szintetikus, vagy drágakő (kinek mit enged a pénztárcája), de a szín tekintetében – a fent említettek miatt – itt is a fehéret ajánljuk elsősorban. A drágakövek sokfélesége miatt itt nem írunk erről bővebben, de személyesen bármikor szívesen adunk felvilágosítást.

 

Ha meglepetés lesz a lánykérés, akkor is mindenképpen az adott méretben vásároljátok meg a eljegyzési gyűrűt és később együtt gyertek vissza a pontos méretre állításért. Hiába tűnik jó ötletnek másik gyűrű elcsenése, vagy az ujj méretének egyéb kalandos úton történő kinyomozása, ne tegyétek! Egyrészt, mert tapasztalatból tudjuk, hogy ritkán lesz megfelelő a méret, másrészt mert nálunk egyszeri méretre állítás ingyenes, érdemes ezt a lehetőséget a jó méretnél kihasználni! Az az érv is emellett szól, hogy a eljegyzési gyűrű minőségének hosszútávon nem tesz jót, ha sokszor van méretre állítva. Üzletünkben a kész eljegyzési gyűrűk mellett több, 100 féle mintagyűrű is megtalálható, és ezeket bármilyen színben és bármilyen kővel el tudjuk készíteni. Ha ezek között sem talál valaki megfelelőt, saját igénye szerint megtervezzük. Ebben az esetben valamivel több időre lesz szükség, így időben kell megrendelni!

Jegyezze el gyémántékszerrel kedvesét!

 

Ha eljegyzésről van szó, az urak közül sokan tanácstalanok, hogy milyen ékszert válasszanak az eseményhez. Mivel egy igencsak fontos pillanatról van szó, ennek megfelelően érdemes dönteni. Ha Ön is tanácstalan a témával kapcsolatban, segítünk, hogy a pillanathoz méltó gyűrűt válassza: jegyezze el kedvesét gyémántékszerrel!

 

A gyémántékszerek tökéletesen illenek az eljegyzésekhez. Színvonalas és igényes megjelenésükkel kiváló jelképei az ilyen fontos eseményeknek. Az ékszerek által képviselt letisztult elegancia, fényjáték teljesen elvarázsolja a hölgyeket, egyúttal pedig meg is hatja őket ez a fajta gesztus a párjuktól. A gyémántékszerek évekkel később sem veszítenek csillogásukból, értékükből.

 

Amennyiben meggyőzték az érvek, és gyémántékszerrel jegyezné el kedvesét, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Tőlünk gyönyörű és értékes ékszereket rendelhet, amik méltók egy eljegyzéshez is. Kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy valóban egy kifogástalan ékszerrel pecsételjék meg szerelmüket!

Gyémántékszer

Rendelj eljegyzési gyűrűt Székesfehérvárról!

 

Eljegyzési gyűrűt ideális esetben csak egyszer vásárol az ember. Ha Te is így tervezed a pároddal a közös jövőtöket, akkor egyértelmű, hogy az eljegyzési gyűrű sem lehet akármilyen, amit a szerelmed ujjára húzol majd a nagy kérdést követően.

 

Találd meg a legszebbet, a legjobbat, a leginkább hozzáillőt, rendelj Székesfehérvárról eljegyzési gyűrűt! Miért kellene pont Székesfehérvárról eljegyzési gyűrűt vásárolnod szerelmednek?

 

Műhelyünkben egyedi kérésre is készülnek gyűrűk lánykéréshez, amik egészen mások, mint a készen kapható ékszerek. A gyűrű alapanyaga, a kő, a díszítés és stílus mind olyasmi, ami a kedvesedhez illik majd, ha egyedi készítésű eljegyzési gyűrűt választasz. Természetesen válogathatsz számos, a műhelyünkben készült ékszer közül is, hiszen ezek is rejthetik azt a gyűrűt, amiről a jövendőbelid jut az eszedbe.

 

Tehát, ha úgy érzed, hogy megéri Székesfehérvárról eljegyzési gyűrűt vásárolnod, ne várj a döntéssel, gyere el hozzánk személyesen!

eljegyzési gyűrű

Mire érdemes figyelni jegygyűrű vásárlásakor?

 

A jegygyűrű vásárlása a férfiak számára elsőként egy nagy döntést kíván, ám ezután az sem mindig egyszerű, hogy konkrétan melyik gyűrű lenne a legjobb. Nézzük, mire érdemes figyelni a jegygyűrű vásárlása során!

 

Először is fontos a méret. Ezt egy a hétköznapokban hordott gyűrű segítségével célszerű megállapítani. Érdemes egy kicsit előre gondolkodni azon is, hogy milyen összeget szeretne a leendő vőlegény elkölteni erre a célra, és ezt figyelembe venni a kereséskor, így jelentősen leszűkíthető a kör. Fontos a stílus. Legyen-e drágakő a jegygyűrűben, ha igen, milyen. Nem feltétlenül kell ragaszkodni például a gyémánthoz, vannak azon kívül is nagyon szép megoldások. A hölgy ékszereiből, kiegészítőiből következtehetünk arra, hogy milyen stílus tetszene neki.

 

Jegygyűrű vásárlása előtt állsz? Keress fel minket bizalommal! Gyönyörű modellek széles választékával várunk, érdemes nálunk körülnézni! Ha kérdésed van a jegygyűrűkkel kapcsolatban vagy tanácsra lenne szükséged, kollégáink szívesen segítenek megadott elérhetőségeinken!

jegygyűrű

Eljegyzési- és karikagyűrűvel kapcsolatban keresd ötvös műhelyünket!

 

Amikor valaki lánykérésre készül, élete egyik legfontosabb lépését fogja megtenni. Éppen ezért fontos, hogy a megfelelő gyűrűvel álljon a párja elé!

 

Ötvös műhelyünk szívesen áll a leendő vőlegények rendelkezésére az eljegyzési gyűrűvel kapcsolatban. Ha egyedi elképzelésed van, a legjobb helyen jársz, hiszen profi ékszerész csapatunk mindent megvalósít, amit egy eljegyzési gyűrűket forgalmazó bolt kapacitás, illetve megfelelő eszközök híján nem tud. Egyedi ékszerek esetében érdemes lehet akár díszítő kőben, vagy kövekben, esetleg gravírozásban gondolkodni, de természetesen másféle díszítési megoldások is léteznek. Általában mindenki a megfelelő méret miatt aggódik, azonban ha ötvös műhelyünkhöz fordulsz, emiatt sem kell, hogy fájjon a fejed: utólag elvégezzük a pontos méretre igazítást!

 

Eljegyzési gyűrűvel kapcsolatosan keresgélsz? Vedd fel a kapcsolatot ékszerész műhelyünkkel, mindenben segítünk, ami egy határozott, boldog igenhez kell! Ha pedig az „igen” már megvan, a karikagyűrűkkel kapcsolatban is állunk rendelkezésetekre!

Eljegyzési- és karikagyűrűvel kapcsolatban keresd ötvös műhelyünket!

Egyedi karikagyűrűvel szeretnétek megpecsételni a szerelmeteket?

 

Az esküvő egy igazán különleges nap, nem véletlen, hogy az ifjú pár minden szempontból arra törekszik, hogy egyedi és jellegzetes dolgokkal pecsételjék meg szerelmüket. E téren természetes, hogy a karikagyűrűk kapják a legnagyobb figyelmet, hiszen ezek nem csupán a nagy napon töltenek be fontos szerepet.

 

Azonban a valóban egyedi és különleges darabok nem kaphatóak ékszerboltokban, érdemes elkészíttetni a karikagyűrűket. Ha Ti is így gondolkodtok, és értékes, jellegzetes karikagyűrűkkel esküdnétek örök hűséget egymásnak, forduljatok hozzánk bizalommal az ékszerek elkészítéséért!

 

Munkatársaink, akárcsak Ti, tisztában vannak a karikagyűrűk szerepével, ezért körültekintő és precíz munkával készítik el számotokra azt az ékszert, ami hűen tükrözni fogja szerelmeteket és az eddig eltöltött közös éveket. Mivel szeretnénk hozzájárulni a nagy nap emlékezetességéhez és jelentőségteljességéhez, így garantáltan elégedettek lesztek az egyedi karikagyűrűitekkel.

 

Az egyedi ékszerek elkészítéséhez bátran vegyétek fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Egyedi karikagyűrűvel szeretnétek megpecsételni a szerelmeteket?

 Alba Aurum | 06-70-4591169 | 8000 Székesfehérvár, Távirda utca 12. | Impresszum