Azonnali elérhetőség
Pinterest
Flickr
Facebook

 Karikagyűrű rendelés

Nem tudod milyen karikagyűrűt válassz? Segíthetünk:

A karikagyűrű endelésekor el kell döntenetek 4 alapvető dolgot:

 

 • Milyen anyagból legyen?

  Leggyakrabban aranyból készítünk karikagyűrűt. Ezen belül változhat a szín és a karátszám. A karát az ötvözetben felhasznált színfém mennyiségét jelenti, ami a következőképpen alakul:

  8 karát = 333 (1000g-ban 333g a színfém, a többi az ötvözet)

  9 karát = 375 (1000g-ban 375g a színfém, a többi az ötvözet)

  14 karát = 585 (1000g-ban 585g a színfém, a többi az ötvözet)

  18 karát = 750 (1000g-ban 750g a színfém, a többi az ötvözet)

   

 • Milyen színből (arany esetén) készítsük?

  Több színből választhattok: fehér, sárga, vörös, extra vörös, és ezeket a színeket is variálhatjátok a saját elképzeléseiteknek megfelelően. Az ékszerek színét a felhasznált ötvözet határozza meg, ami általában réz és ezüst, ha nikkelt vagy palládiumot is adnak hozzá, akkor lesz fehérarany.

 • Milyen profilú legyen a gyűrű?

  Ez is többféle lehet, pl.: domború, féldomború, lapos, homorú stb.

 • Mekkora legyen a méret (szélesség, anyagvastagság és az ujjak mérete)?

  A tökéletes méretet nehéz megállapítani, ezért nem mindegy, hogy milyen gyűrűsorral vesszük le az ujjméreteket, ha a méretsornál szélesebb gyűrűt választotok, már más lesz a méret.

  Az ujjak formája is befolyásolja a gyűrűk végső méretét, mert a belül ívelt (domború) gyűrűt – ami a legtöbb ember számára kényelmes viseletet jelent – egy csontosabb kéznél nem ajánljuk.

  A kézfej mérete is döntő lehet, mert nagy méretkülönbség esetén a gyűrűpárt úgy is elkészíthetjük, hogy látszólag azonos, de különböző szélességű a női és a férfi gyűrű. Mindezek miatt a gyűrűk 80%-os készültségénél mi beiktatunk egy próbát (mindenki érdekében), ebben az állapotban a gyűrűk még jól méretre állíthatók. Így kizárjuk, hogy az elkészült gyűrű ne a tökéletes méret legyen. A próbán még további fontos dolgokat is tisztázunk: mattolási minták; kövek helyzete, darabszáma, fajtája, színe, belső vésés stb.

  Karikagyűrű választék

   

  Ha még nincs konkrét elképzelésetek, ebben is tudunk segíteni, sok-sok ötlettel, mintával és katalógussal várunk üzletünkben! Árajánlat kérése természetesen ingyenes! A gyűrűk árának kalkulációjához szükségünk van az ujj méretekre és a választott szélességre. Ehhez mi társítunk egy ajánlott anyagvastagságot, így tudunk súlyt számolni, és ezzel egy hozzávetőleges árat mondani, ami a méretek kisebb-nagyobb változtatásával mindenkinek a pénztárcájához igazítható. Amennyiben van olyan ékszeretek, amit már nem hordtok, nem tetszik vagy valamilyen okból megválnátok tőle, használt ékszerként be tudjuk számítani a gyűrűk árába. Ez lehet bármilyen aranytárgy, nem csak ékszer, hiszen alapanyagként nem ez kerül majd a ti gyűrűtökbe! Rendeléskor a megbeszélt árra garanciát vállalunk, tehát: a kiszámolt árnál nem fizethettek többet akkor sem, ha a gyűrű súlya túllépi a megbeszélteket, azonban ha kevesebb csökken a végösszeg.

   

 • Az egyediékszer-készítésnek köszönhetően nektek is lehet tökéletes eljegyzési gyűrűtök!

  Életed egyik legkülönlegesebb napjára készülsz? Legyen különleges az ékszer is, ami ehhez az eseményhez, az esküvőhöz kapcsolódik. Ha életed hátralévő részében ugyanazt az ékszert viseled majd, olyan legyen, amire örömmel, kedvtelve pillantasz. Az egyediékszer-készítés lehetőséget kínál azoknak a pároknak, akik házasodni készülnek, és különleges karikagyűrűket, vagy eljegyzési gyűrűket szeretnének készíttetni.

   

  Keress meg minket bizalommal, és mi megtervezzük, majd elkészítjük a gyűrűket! A gyűrűk így személyesebbek, egyediek lesznek, senki másé nem lesz hasonló. Az egyediékszer-készítéshez méretet veszünk, ötletelünk, tervezünk és kivitelezünk. Az anyag, a szín, a profil és a méret pontos meghatározásában is segítünk, az elkészült gyűrűk pedig reményeink szerint számotokra is tökéletesek lesznek.

  Egyediékszer-készítés miatt keress fel minket a honlapunkon közzétet elérhetőségeink egyikén, hogy időben elkészülhessenek a gyűrűk!

   

Legyen az összetartozás jelképe minőségi karikagyűrű!

Az eljegyzési gyűrűt a férfi választja a hölgynek, amikor felteszi a nagy kérdést, és megkéri a kezét a választottjának. A karikagyűrűt azonban már közösen választja a jegyespár magának. Ezzel is jelképezik a közös életük kezdetét, amiben együtt meghozott döntésekkel haladnak előre.

A minőségi karikagyűrű kiválasztásában szívesen segítünk minden jegyespárnak, akik még nem igazán tudják, hogy milyen ékszert válasszanak maguknak. Érdemes időt szánni a tökéletes karikagyűrű megtalálására, mert egyáltalán nem mindegy, hogy mit visel nap mint nap a gyűrűs ujján a későbbi férj és feleség. A szerelem, az összetartozás, a hűség szimbólumát, amire örömmel tekintenek éveken át. A gyűrű legyen minőségi karikagyűrű, ami anyagában, kidolgozásában is első osztályú munka. Az általunk kínált választékban garantáltan meglelitek Ti is az ízlésetekhez passzoló gyűrűket, amiket teljes mértékben magatokénak éreztek majd, és amiket örömmel húztok egymás ujjára.

Forduljatok hozzánk bizalommal elérhetőségeinkegyikén, és válasszatok minőségi karikagyűrűt kínálatunkból a házasságotok megpecsételésére!

 Alba Aurum | 06-70-4591169 | 8000 Székesfehérvár, Távirda utca 12. | Impresszum