Azonnali elérhetőség
Pinterest
Flickr
Facebook

MŰHELYÜNK

Jól felszerelt székesfehérvári műhelyünkben bármilyen ötvös munkát elvállalunk.

  • egyedi ékszerkészítés
  • javítás, felújítás (nemesfém ékszerek)
  • Lézerhegesztés (kényes antik és drágaköves ékszerek javíthatóak vele)
  • Lézer vésés
  • törtarany felvásárlás
  • ékszerek felértékelése
  • drágakövek pótlása, foglalása, forgalmazása
  • vésés (gépi, kézi)

Az összes munkát helyben végezzük!

Érdekességek a nagyvilágból

 

Kézi viaszmodell készítés

Kőfoglalás

Gépi viaszmodell készítés

Egyedi elképzelés, ékszerjavítás? Egy jó ötvössel minden lehetséges!

Egyedi elképzelés, ékszerjavítás? Egy jó ötvössel minden lehetséges!

Különleges jegygyűrűvel szeretné meglepni szíve választottját? Kiesett egy kő kedvenc ékszeréből? Székesfehérvári ötvös műhelyünkben mindenre megtaláljuk a megoldást!

Ékszerjavítás szolgáltatásunk keretein belül rendkívül precíz és gondos lépésekkel szakembereink újra teljes értékűvé varázsolják az Önnek kedves kiegészítőket. Tudjuk, hogy sokak birtokában olyan eszmei értékek vannak, melyeket lehetetlen pótolni, ezért nagy figyelmet fordítunk arra, hogy valamennyi ékszer megmenthetővé váljon.

Az egyediséget szintén kiemelten fontosnak tartjuk, hiszen minden ember más és más, és a tökéletes ékszer kifejezetten tulajdonosához készül, ezért az ékszerkészítés során nálunk csak a fantázia szabhat határt!

Érdeklődőinknek szívesen adunk tanácsokat az ékszerek ápolása terén, ha elkészül vagy újra régi állapotában tündököl az ékszer, annak bizony meg is kell őrizni állapotát! Ossza meg velünk elképzeléseit és bátran tegye fel kérdéseit, várjuk székesfehérvári ötvös műhelyünkben!

A tökéletes karácsonyi ajándék a kérdés? Egyedi ékszer a válasz!

A tökéletes karácsonyi ajándék a kérdés? Egyedi ékszer a válasz!

Az embereknek általánosságban a legfőbb elvárásuk a karácsonyi ajándékokkal kapcsolatban, hogy egyediek és különlegesek legyenek, azonban ilyen meglepetéseket igencsak nehéz meglelni a boltok polcain. Ha Ön is személyre szabott ajándékot szeretne idén átnyújtani az ünnep alkalmából, döntsön az egyedi ékszerek mellett!

Az ékszerek évek óta slágerterméknek számítanak ebben az időszakban, hiszen bárki arcára mosolyt lehet csalni az elegáns, csillogó kiegészítőkkel. Ezt az örömöt lehet még tovább fokozni, mégpedig, ha egyedi ékszert készíttet, ugyanis így olyan egyedülálló darabot nyújthat át karácsonykor, ami valóban tükrözi az illető személyiségét, ízlését, méretének is megfelel, ráadásul az egyedi ékszerrel egy közös kapocs is kialakul Önök között.

Az egyedi ékszer készítés terén kollégáink nem ismernek lehetetlent, bármilyen kívánságot, elképzelést megvalósítanak. Adja le minél hamarabb egyedi ékszer igényét, hiszen mindjárt itt a karácsony!

Nem kell megválnia kedvenc ékszereitől! Bízza ránk az ékszerjavítást!

Nem kell megválnia kedvenc ékszereitől! Bízza ránk az ékszerjavítást!

Emberek vagyunk, ezért gyakran megesik, hogy ragaszkodunk bizonyos emlékekkel, jelentéssel, érzelmi töltettel bíró tárgyakhoz, amiket még akkor sem dobnánk ki, ha már sérültek, tönkrementek. Így van ez az ékszerekkel is. Az eljegyzési gyűrű, a karikagyűrű, vagy egy ajándékba kapott ékszer mindenkinek nagyon fontos. Amennyit csak lehet, viseljük, sokan nem veszik le kedvenc ékszereiket soha; ám bármennyire is szeretjük, bármennyire is vigyázunk rájuk, megsérülhetnek.

Forduljon hozzánk bizalommal, és bízza ránk az ékszerjavítást! Nem kell megválnia szeretett ékszerétől, mert mi helyre hozzuk, és szebb lesz, mint újkorában! Az ékszerjavítást modern technikával végezzük, ennek köszönhetően pedig a kihívást jelentő munkákat is sikerrel elvégezzük, a kényes sérüléseket is kifogástalan eredménnyel javítjuk.

Ne mondjon le szeretett ékszereiről! Keressen fel minket megadott elérhetőségeinken, és elvégezzük Önnek a minőségi ékszerjavítást!

Ékszerek új élete

Ékszerek új élete

Az ékszerek fontos szerepet játszanak megjelenésünkben. Minden alkalomhoz, minden ruhához más illik, ezért általában hajlamosak vagyunk nagy készletet felhalmozni belőlük. Sokan nagy becsben tartják az örökölt ékszereket is, azonban mivel divatjamúltak, szinte sosem hordják őket. A megunt, soha nem hordott ékszereknek is lehet új életük!

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az egyedi ékszerek gyártása terén, aminek alapjául akár a régi, megunt ékszerek is szolgálhatnak. Egy kis átalakítással szinte teljesen új, egyedi ékszer lehet belőlük, amelyet újra örömmel hordhatsz! Természetesen nekünk fontos, hogy az ékszer valóban a Te ízlésedet tükrözze, ezért minden munkánkat alapos, részletes egyeztetés előz meg. Igény szerint kérhető bele drágakő, vagy akár lézeres vésés is. Az egyedi ékszerek ajándékként is tökéletesek szinte bármilyen alkalomra.

Vannak otthon megunt ékszereid? Fordulj hozzánk bizalommal, és mi gyönyörű, egyedi ékszerré varázsoljuk őket! A részetekért keress minket elérhetőségeinken!

 Alba Aurum | 06-70-4591169 | 8000 Székesfehérvár, Távirda utca 12. | Impresszum